Helsingin yliopisto tutkii yhdessä Scandinavian Biopharman kanssa suun kautta otettavaa ETVAX-matkaripulirokotetta. Tutkimusmatka kohdistuu Beniniin, Grand Popon kylään ja se kestää kaksi viikkoa. Matka maksaa tutkittavalle suunnilleen 1600 euroa, eli huomattavasti vähemmän kuin omatoiminen matka Beniniin.

Alle 30-vuotiaat osallistujat saavat lentojen hinnasta 720€ suuruisen alennuksen, jolloin tällä ikäryhmällä peruskustannukset ovat noin 700-900€. Alennukseen ovat oikeutettuja kaikki, jotka ovat esikäynnillä V0 käydessään alle 30- vuotiaita. Edellisen lisäksi lentolippujen hinnasta annetaan lisäalennus kaikille osallistujille tietyillä lähdöillä. Alennuksen suuruus vaihtelee lähtöajankohdan mukaan, kts. tarkemmin lomake.

Hae mukaan tutkimukseen

Kiinnostuitko rokotetutkimuksesta ja matkasta? Jos olet terve 18–65-vuotias ja haluat osallistua tähän kliiniseen rokotetutkimukseen, täytä alla oleva lomake. Se ei sido sinua mihinkään mutta ei myöskään vielä takaa tutkimukseen pääsyä. Otamme myöhemmin yhteyttä ja kerromme tarkemmin sekä tutkimuksesta että matkasta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Rekisteriseloste